Nad-Lembeh Resort is een klein familiaal duikresort, gelegen in een privé-baai op Lembeh Island en weg van de drukte van het vasteland. SCOOT exploiteert 4 keer per week vluchten van Singapore (SIN) rechtstreeks naar Manado (MDC). Als alternatief kunt u ook vliegen via Jakarta (CGK) of Makassar (UPG). Onze chauffeur zal je ontmoeten op de luchthaven in Manado van waaruit het ongeveer 60 minuten duurt met de auto en boot om ons resort te bereiken.

NAD-Lembeh Resort beschikt over 10 kamers aan het strand en 5 zeezicht bungalows met een extra dag kamer/ kantoor. Al onze kamers hebben uitzicht op zee, airconditioning, warm water, wifi, inclusief alle maaltijden. In het resort geraak je met enkele stappen overal, gemakkelijk om van uw kamer naar het restaurant, de camerakamer, de bar en de drijvende steiger te komen.

Ons duikteam bestaat uit 15 fulltime gidsen met meer dan 100 jaar gecombineerde ervaring. We garanderen een 2: 1 gast -gidsratio wat uniek is in Lembeh, zo niet de wereld!
Dit zorgt voor een privé -duikervaring en veel tijd voor iedereen om foto’s te maken. Lucht of nitrox en verschillende cilindergroottes (zowel DIN als YOKE) zijn ter plaatse beschikbaar.