Deelnemen in foto ?

Als je tijdens de HUGYCUP periode mee gaat naar het NAD Lembeh resort op Lembeh eiland, Sulawesi, Indonesië, dan kan je deelnemen aan de 9de HUGYCUP.
Je dient wel een eigen compact cameraatje, reflex camera of videocamera met bijhorende behuizing en eventuele belichting mee te brengen.
Ter plaatse kan je dagelijks onbeperkt fotograferen en filmen. Elke dag zal er ’s morgens een tijdscode worden meegedeeld die je moet instellen op je camera.
Zo kunnen wij verifiëren dat ook alle foto’s effectief ter plaatse zijn genomen.
Elke avond mag je 15 foto’s selecteren uit het totaal aantal foto’s die je die dag hebt genomen. Met het geheugenkaartje van de camera dient iedereen zich ’s avonds aan bij de organisatie met een briefje waarop de 15 fotofile nummers staan vermeld. De organisatie zal deze 15 fotootjes vanop je kaartje overzetten en bijhouden.
Verblijf je 1 week aan boord dan kan je maximaal 6×15=90 foto’s hebben binnengebracht waaruit je dan de uiteindelijke keuzes zal moeten maken voor de foto competities.
Hou er rekening mee dat je elke foto slechts 1x mag gebruiken in de competities !!

We weten dat we jullie al stevig aan het werk zetten om dagelijks 15 foto’s te selecteren !
Een pluspunt echter want indien dit niet zou gebeuren dan hebben sommigen op het einde van hun verblijf duizenden foto’s om te doorzoeken.
Een onbegonnen opdracht.
Eens je terug thuis bent heb je alle tijd om uit je doorgegeven selectie de allerbeste foto’s te selecteren.
Je kan ze dan ook na bewerken (photoshop of vergelijkbaar programma).
Hou er echter rekening mee dat er bepaalde regels gelden en niet alle bewerkingen zijn toegelaten.
Om juist te weten wat mag en niet mag moet je even op de pagina ‘rules/regulations’ het reglement nalezen !

Een ander voordeel aan het dagelijks selecteren is dat we ook al direct een idee krijgen van jouw capaciteiten als onderwater fotograaf.
We zullen er steeds staan om je wat extra tips te geven aangaande te gebruiken diafragma, sluitertijden, lenzen, belichting …..
Je kan er zeker steeds wat bijleren !!!

Veel succes !