Welkom bij Maluku Divers Ambon - INDONESIE

Maluku Divers Resort

Het aan het strand gelegen Maluku Divers Resort in Laha Ambon is een duikbestemming die op ieder duiker’s lijstje zou moeten vermeld staan.
Het was het eerste resort in Ambon speciaal uitgerust voor duikers. Maluku divers resort is speciaal ontwikkeld voor duikers door duikers en zo ontstond een plaats met de allerbeste accommodatie in Maluku alsook een super praktisch duikcenter met alle comfort voor onderwater fotografen en filmers. Elke individuele bungalow is is meer dan 60m2 groot, met eigen privé badkamer, heet water, air conditioning en een mooi overdekt houten terras. Met in gedachte de aanwezigheid van menig fotograaf werd elke bungalow ook voorzien van unieke eigenschappen. Een eigen individuele photo editing hoek voor elke duiker. De bungalows kijken uit over de baai van Ambon Bay en de ongeloefelijk muck en critter duikstekken.
Deze unieke duikstekken zijn van absolute wereldklasse en maken duiken in Ambon onvergetelijk.

restaurant-area-a

Maluku Divers Ambon

Ambon, Maluku zonder twijfel wereld bekend voor zijn muck duiken, een grote verscheidenheid aan critters kunnen geobserveerd en gefotografeerd worden tijdens lange duiken op de ondiepe duikstekken nabij het resort. In Ambon worden heel regelmatig zeldzame onderwaterdieren gezien zoals rhinopias, hengelaarvissen, mandarijn visjes, verschillende soorten spookfluitvissen, harlekijn garnalen, flamboyante sepia, blauw geringde en harige octopus, zeepaardjes, steenvissen, duivelsvissen, etc om er enekel op te noemen, en dit allemaal in een decor versierd met honderden soorten naaktslakken. Maluku Divers Resort is het enige gespecialiseerde duikcenter in de baai van Ambon , hiet is het “Critters zonder veel volk in de buurt” wanneer je gaat duiken in Ambon.