NL - Vliegticket info

Reis bijstand

The Maluku Divers Resort ervaring biedt een unieke kans aan om in comfortabele omstandigheden en met goed vluchtverbindingen een afgelegen duikbestemming te bezoeken. Vier verschillende maatschappijen vliegen dagelijks op Ambonmet regelmatig vluchtschema’s vanuit Makassar,Bali, Jakarta, Sorong en Manado.

Binnenlandse vluchten reserveren

In aanvulling bij de internationale vluchten naar Bali, zijn er ook mogelijkheden om via transit door Jakarta en Manado naar Ambon toe te komen. Met 4 vliegtuigmaatschappijen die dagelijks Jakarta en Ambon aandoen een gemak. het is meestal heel praktisch om te reizen via Jakarta. Heb je weinig tijd te verliezen dan kan je ook de nachtvluchten nemen met Lion Air of Batavia om zo minimale duikmogeljkheden te missen eens je aangekomen bent in het resort. Voor diegenen die een meer ontspannen reisschema aanhouden is er de keuze om uit te rsuten in de verschillende luchthaven hotels vooraleer te beginnen met een vroege start naar Ambon. Vertrek vanuit Bali gaat altijd via een tussenstop in Makassar of Surabaya.

op moment van dit schrijven bedraagt de toegelaten bagage voor duikers 20kg per bij Lion Air, Garuda, Batavia en Sriwijaya. Overgewicht kan in prijs verschillen naargelang de vliegtuigmaatschappij maar bedraagt in het algemeen tussen de Rp20,000 en Rp30,000 per kilo. Duikers zijn zelf verantwoordelijk voor eventueel overgewicht tijdens hun vliegreis.

Hotel reservaties ter plaatse

We raden aan om toch één dag op voorhand in Indonesië aan te komen om dan de volgende dag de vlucht naar Ambon te nemen.Eén nachtje verblijf om de recupereren van de interantionale vlucht doet steeds deugd. Het Maluku Divers Resort staat klaar voor U bij aankomst in Ambonen zal je helpen om de bagage op te halen en je naar het resort te brengen.

Uw bent volledig vrij om uw vliegtickets te boeken online, via een reisagent, etc ..

Tickets aan interessante prijzen kan je vinden via volgende website

SKYSCANNER

Er zullen mogelijkheden zijn om in groep samen te reizen en zodanig een groepsticket aan te kunnen kopen bij Etihad Airlines
Interessante bagagevoorwaarden voor duikers bij Etihad !!!
Voor transit hotel werken we samen met FM7 hotel in Jakarta.
Voor velen al een gevestigde en gekend waarde en heel praktisch.

Voor alle hulp voor internationale en binnenlandse vluchten alsook hotel accommodatie kan je steeds terecht op
bphilathet@gmail.com (thai /english)
danny.van.belle@gmail.com (nederlands)