bungalow-1

Bungalows met zicht op zee in een rustige omgeving

De bungalows bij Maluku Divers zijn uniek in vergelijking met gelijk welk ander hotel op Ambon. Er is allereerst de locatie. Het resort is gesitueerd in een plantage van mango bomen die één maal per jaar fruit dragen. Als je op de gepaste moment aanwezig bent kan je hier zo van mee genieten.

Elke bungalow heeft een oppervlakte van 60 M2 en is voorzien van een groot houten terras, een grote living and heel ruime eigen badkamer.

Het houten terras is een plezante omgeving om te vertoeven en te genieten van het zicht over de baai van Ambon. Je hebt er zicht op het groene en weinig ontwikkelde zuidelijke gedeelte van de baai. Je kan er napraten over de prachtige critters die je hebt gezien tijdens de duiken of gewoonweg rustig een boek lezen. Vanwege de doordachte plaatsing van de bungalows heb je steeds het gevoel van een ongerept zicht op de omgeving.

twin-room-doors
Bungalow met enkele bedden bij Maluku Divers in Ambon

 

Bungalow met dubbelbed bij Maluku Divers in Ambon

Binnenin zijn de bungalows heel ruimtelijk mede dankzij een hoge dak nok. Alle kamers zijn voorzien van air conditioning maar ook uitgerust met een krachtige ventilator. Dankzij de schaduw van de mangobomen is het er niet te warm en de meesten opteren dan ook bij het slapen enkel de ventilator aan te zetten. De bungalows hebben allemaal hetzelfde ontwerp. Zo kan elke bungalow aangepast worden voor enkel of dubbelbedden.

De badkamer ligt steeds aan de achterkant van de bungalow en is een geheel afgesloten ruimte. De warm water douche langs één zijde, een wasbak in het midden en toilet aan de andere zijde. Zeep, douchegel en shampoo worden dagelijks aangevuld wanneer toegewijde Maluku Divers staf de kamers opfrissen alsook de bedden opmaken terwijl men weg is duiken.

Het Maluku divers resort is een unieke locatie die de natuurlijke omgeving complimenteert en opneemt en dit terwijl alles wordt gedaan om duikers een ontspannen en stressvrije duikvakantie te bezorgen. Ondanks alle inspanningen om het verblijf onvergetelijk te maken vragen we toch steeds voor begrip en besef van de afgelegenheid van het eiland Ambon. Bezoek ons met een geest voor avontuur en een wens voor een ervaring zonder veel drukte.

garden-rooms

Maluku Divers Garden Rooms

Garden rooms Maluku Divers

De nieuwe ‘Garden rooms’ die maluku divers aanbiedt zijn voorzien van een terras met zicht op de ruime tuin aan de achterzijde van het resort.
Deze kamers zijn kleiner dan de bungalows en hebben geen direct zicht op zee. Ze zijn wel ook voorzien van air conditioning en ventilator, badkamer met warm water. Er kunnen enkel of dubbelbedden worden voorzien en deze zijn voorzien van de Maluku divers wereld vermaarde matrassen zodat je zeker van een zeer rustige nachtrust kan genieten. Er is een terras aan de voorzijde met stoelen en een tafel.

Deze kamers kosten minder dan de bungalows, dus voor diegenen die graag enkele dollars uitsparen.